Allt för Alla

Vi är inte nöjda med nöjda kunder, vi vill att de ska vara förtjusta!
Home » Hemstädning

Hemstädning

Att få mer tid över till att umgås med familj och vänner är något som många önskar sig. Med RUT-avdraget är detta fullt möjligt och Allt för alla har lösningen.

Vi erbjuder löpande hemstädning varje eller varannan vecka för att ni ska kunna slappna av på er lediga tid. Vår personal har givetvis en gedigen erfarenhet inom städ och är diskreta och proffsiga! För att starta ett samarbete med oss så arbetar vi utifrån följande:

1. Vi besöker Er för en gratis konsultation där vi presenterar oss och går igenom vad Ni önskar ha hjälp med.

2. Ni fyller i ett dokument med en specificering på vad ni vill ha som grundtjänster utförda varje gång vi är hos er. I detta dokument finns det också utrymme för eventuella tillägg ifall det är så att ni har några speciellt behov för just ert hem.

3. Några dagar senare genomför vi en första hemstädning hos Er.

4. Efter det träffas vi för att tillsammans bestämma hur många timmar som krävs och hur ofta vi ska besöka Er. Ett vanligt upplägg är 2-4 timmar varannan vecka. Man skall helst städa en gång/vecka, dels för att det är mer lättstädat och vi hinner med mer, och dels för att det är trevligare för er att det är rent och städat hemma hela tiden.

5. När vi är överens så rekommenderar vi att ni tecknar upp er på 3 månader, 6 månader eller 12 månader, för att få det bästa priset.

Först och främst arbetar vi tillsammans fram ett städschema som passar er och det är kostnadsfritt.

I tjänsten ingår:

Sovrum/Matsal/Vardagsrum
Alla rum dammtorkas på lister, dörrar, socklar, fönsterbänkar, kontakter, ventiler golv dammsuges och våttorkas, speglar rengöres. Möbler dammtorkas.

Badrum
Väggar och golv rengöres.
Toa, handfat och badkar/duschkabin rengöres invändigt samt utvändigt.
Spegel putsas.

Kök
Spis rengöres utvändigt.
Kyl, frys rengöres utvändigt.
Fläkt rengöres utvändigt.
Köksbänkar rengöres.
Kakel torkas av.
Köksluckor torkas av.

Inför våra besök:
Se till att kläder, leksaker, skor och annat är bortplockat så att vi kan vara noggranna och effektiva i vår städning. Vår personal är effektiva och diskreta och vi rör inte bland saker vi inte innan kommit överens om med er.

Vi bjuder på resor och städmedel till alla våra kunder.

Comments are closed