VARDAGSSERVICE

Vardagsservice

Behöver du hjälp med att göra dina ärenden så är det bara att slå en signal. Vi kan skräddarsy en lösning för just dina behov och detta kan ske som enstaka gång eller löpande, allt efter det behovet du har. Vi handlar, tvättar bilen, springer dina ärenden, följer med dig till läkaren eller hugger ved, allt efter dina behov. Du bokar oss per timme för denna tjänst.

Heldagsservice
I denna tjänst så är vi tillgängliga för dig en hel dag när du bokar oss. Vi grovstädar, tvättar, stryker, handlar, går ärenden och allt annat som du känner att du behöver hjälp med och fördelen med detta är att du som kund kan bestämma vår dag utifrån dina egna behov. Detta kan bokas som enstaka gång eller löpande på månadsbasis.

Semesterservice
När du ska på semester eller behöver vara borta i arbetet så tar vi hand om ditt boende. Vi tar in posten, vattnar blommorna, klipper gräset och allt annat som du vill ha hjälp med när du är borta. Denna tjänst offereras till ett fast pris beroende på vad du vill ska ingå och hur länge du ska vara borta.

Hustomterservice
När du behöver hjälp med lättare snickerier, målning eller andra projekt som man kan ha i sitt hem så står vi till tjänst med detta. Denna tjänst offereras och vi kommer ut till dig och gör upp tidsschema efter dina önskemål.